Ne pare rău, fără reducere

Nici o reducere pentru această ofertă

Kedvezmények, kuponok és exkluzív akciók

Iratkozz fel Hírlevelünkre és értesülj időben a kedvezményekről

Reduceri și vouchere expirate

Mai multe despre muncă

Pentru ca oricare dintre clienți să se bucure de ce face, iar activitatea să-i devină profitabilă, propunem fiecăruia soluțiile care să dea maximum de randament la costuri minime.

Magazinele din lanțul Fermier sunt amplasate în diferite orașe din Vrancea si Buzau, pentru a fi cât mai aproape de fermele viticole mici și mijlocii din această cea mai mare regiune viticolă a României.

Clienții din alte județe ale țării fie:

îi vizitează periodic pe specialiștii noștri, în magazinele Fermier din Vrancea si Buzau, pentru ca să-și cumpere cele ce le sunt necesare și să afle ultimele noutăți;
apelează la dealerii care azi fac parte din rețeaua națională de parteneri “Fermier”;
își transmit cererile – mai ales pentru comenzi mari – fie telefonic fie prin e-mail și primesc marfa prin firme de coletărie;
cumpără de pe magazinul online al companiei, iar marfa le este livrată în termen de 2-4 zile, de asemenea prin intermediul unei firme de coletărie.

La cererea clienților, oferta noastră s-a diversificat în ultimii ani, pentru toată gama de posibili producători – de la cei mari și foarte mari, până la nivel de hobby – cu soluții pentru:

pomicultură,
legumicultură,
cultura mare
și, în ultima vreme, pentru producerea și îmbutelierea sucurilor naturale de fructe.
Nomenclatorul nostru de soluții, limitat inițial la cele pentru vinificație, s-a îmbogățit treptat, ajungând astăzi la peste 3.000 de tipuri de produse pentru o agricultură modernă. Astăzi, Fermier reprezintă peste 50 de producători sau importatori, majoritatea italieni, lideri de piață mondială în utilajele pentru industria alimentară.

Indiferent de soluția aleasă, toți clienții noștri primesc mai mult decât un ”produs de pe raft”. Prima marfă pe care Fermier le-o oferă este informația: o marfă intangibilă, gratuită și neprețuită, deopotrivă.

Istoric

În 1998, în Focșani, a fost deschis primul magazinul “Fermier”, specializat în comerțul cu pesticide, unelte și utilaje pentru agricultură. Au urmat de-a lungul anilor alte magazine, numărul clienților a crecut, gama de produse s-a lărgit, afacerea s-a extins la nivelul întregii țări.
Astăzi, Fermier le asigură clienților săi de toate dimensiunile cam tot ceea ce au nevoie pentru o agricultură modernă.

Podgorenii aveau viile, cei mai mulți știau și cum să facă vinul, dar nu aveau uneltele necesare pentru asta. Și adesesa se plângeau că nu găsesc nici ce le trebuie pentru tratamente, nici unelte sau utilaje mici pentru lucrat pământul sau pentru vinificație, nici rafie pentru legat lăstarii… și câte altele. Lucruri aparent banale, dar de negăsit în acei ani prin magazine.

Așa s-a născut ideea unei afaceri cu produse pentru agricultură, pentru femierii mici și mijlocii din această zonă a țării.

Și afacerea a avut succes. Apoi s-a extins. Au venit fermieri de prin alte părți și au cerut-o: de ce nu deschideți și la noi? Și Fermier a evoluat până la poziția de cel mai important furnizor de soluții pentru producătorii mici și mijlocii din viticultură și vinificație. Au venit după aceea și cererile din partea marilor producători. Iar, în ultima vreme, chiar și din partea celor pentru care prepararea și îmbutelierea băuturilor este doar un hobby. Toate aceste cereri au fost satisfăcute. Direct din magazinele deschise, pe rând, în diferite orașe, ori prin intermediul unei rețele de parteneri ce s-a dezvoltat pe mai tot cuprinsul țării.

Apoi, a venit momentul ca Fermier să înceapă și vânzările online. Să se deschidă total, către orice tip de client din agricultura din toată țara. Acum, un nou magazin virtual modern le stă tuturor la dispoziție.

Fermier are meritul de a face astfel încât investițiile clienților săi să merite. Le Cultiva Profitul.